Άρωμα ανατολής και μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξουμε ένα νόστιμο πιάτο με κοτόπουλο
Συστατικά συνταγής
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο σε μπαστουνάκια. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το lemongrass, το σέλερι, το σουσάμι και το φυστικέλαιο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Στο γουόκ σοτάρουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και την πιπεριά για 2 -3 λεπτά. Στραγγίζουμε το κοτόπουλο, το προσθέτουμε και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά. Διαλύουμε στο ζωμό λαχανικών το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο γουόκ μαζί με τη μαρινάτα. Αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε για μερικά λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Διάρκεια: Προετοιμασία 3-4 ώρες, μαγείρεμα 20 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;