Κλασική κινέζικη συνταγή . Εύκολη, γρήγορη, οικονομική και τόσο… Ασιατική.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Μουλιάζουμε τα νούντλς σε ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει στη συσκευασία.
Χτυπάμε τα αυγά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε φτιάχνοντας μια λεπτή ομελέτα. Την σερβίρουμε σ’ ένα πιάτο, την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε λωρίδες.
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 3 κουταλιές λάδι και μαγειρεύουμε τους κύβους από το κοτόπουλο μαζί με το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα κρεμμυδάκια και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό πριν ρίξουμε στο τηγάνι τα νούντλς. Δυναμώνουμε τη φωτιά και βάζουμε στο τηγάνι την καυτερή πιπεριά, το λεμόνι, τη ζάχαρη, τη σόγια για ένα λεπτό ακόμα.
Ανακατεύουμε μέσα στο τηγάνι τον αρακά και τις λωρίδες της ομελέτας και σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με τον μαϊντανό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;