Μια συνταγή που μας έρχεται από τις νότιες πολιτείες της Αμερικής, από το 1905.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Βράζουμε σε δυνατή φωτιά το κρασί, την κασάσα και τα εσπεριδοειδή με τη ζάχαρη.
(5 λεπτά από την ώρα που θα πάρουν βράση).
Τα μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος για να μην σπάσει, τ’ αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Μόλις παγώσουν βάζουμε το μπολ σε ένα σκεύος που το έχουμε γεμίσει με πάγο και σερβίρουμε τους καλεσμένους μας με κουτάλα σε ποτήρι του κοκτέηλ.
Διάρκεια: 15 λεπτά
www.lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;