Φλαμίνγκο Punch

3 Ιουλίου 201022:00

flamingo_finalΜια συνταγή που μας έρχεται από τις νότιες πολιτείες της Αμερικής, από το 1905. 

Συστατικά συνταγής

  • 3 μπουκάλια κόκκινο κρασί
  • 1 μπουκάλι κασάσα (βραζιλιάνικο ρούμι)
  • ½ φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 ροζ γκρέηπ φρουτ κομένο σε φέτες
  • 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες συνταγής

Βράζουμε σε δυνατή φωτιά το κρασί, την κασάσα και τα εσπεριδοειδή με τη ζάχαρη.
(5 λεπτά από την ώρα που θα πάρουν βράση).
Τα μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος για να μην σπάσει, τ’ αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Μόλις παγώσουν βάζουμε το μπολ σε ένα σκεύος που το έχουμε γεμίσει με πάγο και σερβίρουμε τους καλεσμένους μας με κουτάλα σε ποτήρι του κοκτέηλ.

Διάρκεια: 15 λεπτά

www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr