Ένα εντελώς Ινδικό επιδόρπιο, με εύκολα απλά υλικά, που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο ένα αρωματικό Ινδικό γεύμα.
Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά το γάλα ανακατεύοντας να μην κολλήσει και περιμένουμε να μείνει περίπου το μισό.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύοντας συνεχώς.
Ρίχνουμε το ψωμί και τα μήλα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε το κάρδαμο, το σαφράν, τα αμύγδαλα και τα φιστίκια.
Σερβίρουμε το Rabri είτε ζεστό, είτε κρύο.
http://www.lovecooking.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;