Riggatoni al Forno
Υλικά:
Εκτέλεση:
Καβουρντίζουμε το κρεμμύδι με βούτυρο ή λάδι. Βάζουμε την ωμοπλάτη (την οποία έχουμε κόψει σε λωρίδες), τα μπαχαρικά, τα μανιτάρια και την κόκκινη σάλτσα. Τα ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος. Έπειτα το ρίχνουμε στα μακαρόνια μας, τα οποία έχουμε βράσει κι έχουμε βάλει σε ένα πυρέξ. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε κομματάκια μικρά ανακατεύουμε στα μακαρόνια κι έπειτα ρίχνουμε πάνω από το φαγητό μας το τριμμένο κασέρι και το ψήνουμε.
Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3715&Itemid=49#ixzz0rYP8hi00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;