Riggatoni al Forno

22 Ιουνίου 201004:43

Riggatoni_al_FornoRiggatoni al Forno

Υλικά:

  • 500γρ. μακαρόνια χοντρά και κοφτά (Riggatoni)
  • 400γρ. χοιρινή ωμοπλάτη
  • 1 κρεμμύδι
  • τριμμένο κασέρι της επιλογής σας
  • 2 άσπρα μανιτάρια
  • 200μλ. κρέμα γάλακτος
  • κόκκινη σάλτσα (όση θέλετε)
  • 1 Μοτσαρέλα
  • αλάτι, πιπέρι, 1 φύλλο δάφνη και λίγη κανέλλα

Εκτέλεση:

Καβουρντίζουμε το κρεμμύδι με βούτυρο ή λάδι. Βάζουμε την ωμοπλάτη (την οποία έχουμε κόψει σε λωρίδες), τα μπαχαρικά, τα μανιτάρια και την κόκκινη σάλτσα. Τα ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με την κρέμα γάλακτος. Έπειτα το ρίχνουμε στα μακαρόνια μας, τα οποία έχουμε βράσει κι έχουμε βάλει σε ένα πυρέξ. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε κομματάκια μικρά ανακατεύουμε στα μακαρόνια κι έπειτα ρίχνουμε πάνω από το φαγητό μας το τριμμένο κασέρι και το ψήνουμε.

Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3715&Itemid=49#ixzz0rYP8hi00

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr