seminaria

Σεμινάρια Μαγειρικής στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης

12 Ιανουαρίου 201220:56

seminariaΤο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνεχίζει, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012, στις 17:00, σε συνεργασία με την βραβευμένη CHEF Στέλλα Σπανού τον κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης. Το Σεμινάριο του Ιανουαρίου έχει θέμα: «Μεταμορφώνοντας το Κρέας»

{loadposition likebox}

Σκοπός των μαθημάτων είναι η γνωριμία με την ιδιαίτερη παραδοσιακή κουζίνα της Μακεδονίας και της Θράκης δίνοντας έμφαση στην χρήση των τοπικών προϊόντων που παράγονται σε αυτή την περιοχή, με κύριο στόχο την προβολή και ανάδειξη των τοπικών γεύσεων, σε μια εποχή που χάνουμε την παραδοσιακή μας γεύση και κληρονομία εξαφανίζοντας την γευστική μας κουλτούρα.

Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου θα είναι τέσσερις ώρες, θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό κύκλο. Κάθε σεμινάριο ολοκληρώνεται με γευσιγνωσία των πιάτων που μαγειρεύτηκαν.

{loadposition tweet}

Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.

Επιμελείται μενού και μπουφέδες για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLAS HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 2663529282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr