Συνέντευξη του νέου Προέδρου της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκη. Τι λέει για την Ομοσπονδία αλλά και …τον πόλεμο στην Ξάνθη

23 Ιανουαρίου 201510:22

Το αθλητικό thrakisports δημοσίευσε, λίγο πριν την ανάδειξη του Ξανθιώτη Γιώργου Γκιρτζίκη στην Προεδρεία της ΕΠΟ μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δυο μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, αλλάζει σελίδα και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου! Νέος πρόεδρος από το μεσημέρι της 23ης Ιανουαρίου είναι και τυπικά ο ξανθιώτης παράγοντας Γιώργος Γκιρτζίκης.

Είναι ο πρώτος Θρακιώτης που καταλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό πόστο στην μεγαλύτερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης δέχθηκε να δώσει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ στο ThrakiSportS.

Με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση και βρεθήκαμε για σχεδόν δύο ώρες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για αυτήν την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του νέου προέδρου της ΕΠΟ, κάτι σαν τις «προγραμματικές δηλώσεις» του. 

Συζητήσαμε με τον κ. Γκιρτζίκη για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας μίλησε για την κριτική που δέχεται ακόμα και από την Skoda Ξάνθη, το όραμά του για την διοίκηση της Ομοσπονδίας, την Εθνική Ομάδα αλλά και τον αρχηγό της και “πνευματικό του παιδί” όπως λέει, Βασίλη Τοροσίδη.

ΘS:  Κύριε Γκιρτζίκη, νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ! Ο πρώτος Θρακιώτης που καταλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό αξίωμα, την προεδρία της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας. Κάποια πρώτα συναισθήματα;

Γ.Γ: Καταρχήν αισθάνομαι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου, η οποία αποδείχθηκε ότι είχε σχεδόν καθολική αποδοχή.

ΘS: Είναι το επιστέγασμα μιας πολυετούς θητείας στα διοικητικά της ομοσπονδίας; Νιώθετε έτοιμος για να σηκώσετε το βάρος ενός τόσο σημαντικού ρόλου;

Γ.Γ: Βεβαίως, αλλιώς δεν θα κατέθετα και υποψηφιότητα. Ξέρετε, εκλέγομαι στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας διαρκώς από το 1997. Έχω συνεργαστεί από διάφορες θέσεις με πέντε προέδρους. Εγώ θα είμαι ο 13ος στην ιστορία της ΕΠΟ. Ουσιαστικά έχω θητεύσει στο πλευρό των μισών προκατόχων μου, που έχουν βρεθεί σε αυτήν την ύψιστη θέση. Νομίζω ότι υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ  με επάρκεια στον ρόλο του προέδρου.

ΘS: Πότε λάβατε την απόφαση να επιδιώξετε την διεκδίκηση του ανώτατου αξιώματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Γ.Γ: Δεν ήταν ποτέ επιδίωξή μου. Δεν το είχα καν σκεφτεί! Ήταν μια πρόκληση που ήρθε μπροστά μου από μόνη της, μετά από τόσα χρόνια στα κοινά της Ομοσπονδίας. Ήταν οι συνάδελφοί μου που πρότειναν να κατέβω εγώ ως υποψήφιος, μετά την παραίτηση του κ. Σαρρή. Αισθάνθηκα ικανοποίηση γιατί αυτό από μόνο του ήταν μια αναγνώριση στο πρόσωπό μου από τους συναδέλφους μου για την προσφορά μου στον χώρο.

ΘS:  Ναι, αλλά φαντάζομαι ότι δεν αρκεί αυτό… Να έρθουν ένα δυο άτομα από το συμβούλιο και να προτείνουν μια θέση… Χρειάζονται ευρύτερες συναινέσεις…

Γ.Γ: Ακριβώς αυτό. Για να φτάσεις στο σημείο να καταθέσεις υποψηφιότητα για πρόεδρος, οφείλεις να δεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την απήχηση που έχεις ως υποψήφιος. Στην περίπτωσή μου, φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι υπήρχε και από Ενώσεις που δεν συμμετέχουν στο Δ.Σ. η παρότρυνση για να κατέβω, οπότε  αποδέχτηκα την πρόταση. Όταν είδα ότι απολαμβάνω της εκτίμησης και της στήριξης της πλειοψηφίας των Ενώσεων της Ομοσπονδίας, ανακοίνωσα την υποψηφιότητα μου την ίδια ημέρα που παραιτήθηκε ο κ. Σαρρής. Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, η στήριξη τελικά προς το πρόσωπό μου είναι σχεδόν καθολική.

ΘS: Ε, όχι και καθολική! Εγώ είδα ανακοινώσεις με ευθείες βολές από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και από τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη…

Γ.Γ: Η υπόθεση της εκλογής του προέδρου της Ομοσπονδίας αφορά τις Ενώσεις που έχουν δικαίωμα ψήφου και μία από αυτές τις ψήφους έχει η Λίγκα. Αν τρεις ομάδες από αυτές που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό αντιδρούν, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου…

ΘS: Ναι αλλά έχουν αναφερθεί στο πρόσωπό σας μέσα από ανακοινώσεις τους. Δεν μπορεί να μην σας αγγίζει αυτό! Ένα σχόλιο;

Γ.Γ: Ειλικρινά δεν θα ήθελα να κάνω, για οποιαδήποτε ομάδα. Μπορεί να έχει ο καθένας την άποψή του. Εγώ ως νέος πρόεδρος οφείλω να συνδιαλέγομαι με τις Ενώσεις. Ασφαλώς η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή σε όλους. Αλλά για παράδειγμα, στην απολογιστική γενική συνέλευση, θα απολογηθώ στους εκπροσώπους των Ενώσεων, τους οποίους φυσικά έχουν ψηφίσει πιο πριν οι ομάδες. Όχι στις ομάδες αυτές καθεαυτές.

ΘS: Θα επιμείνω λίγο, επί προσωπικού. Υπάρχουν κάποιες ανακοινώσεις το τελευταίο διάστημα από μια ομάδα στην οποία υπήρξατε και πρόεδρος προ δεκαετίας, την Skoda Ξάνθη. Πως σχολιάζετε αυτά τα «θείο Γκιρτζίκη»;

Γ.Γ: Ειλικρινά, δεν μπορώ να τα εξηγήσω. Αμφιβάλω αν μπορούν να τα εξηγήσουν και οι ίδιοι. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καν αφορμή, πρώτα από όλα. Εφόσον δεν υπάρχει αφορμή, δεν υπάρχει και εξήγηση.

ΘS: Πάντως είναι αλήθεια ότι δεχτήκατε πολλά πυρά μετά την ανάληψη της θέσης του προέδρου της ΚΕΔ…

Γ.Γ: Το παράδοξο είναι ότι αυτοί που έβγαλαν ανακοινώσεις είναι και οι “ευνοούμενοι” και δεν θα έπρεπε να μιλάνε γιατί δεν έχουν αδικηθεί. Αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πίστη μου είναι ότι οι διαιτητές μπαίνουν μέσα στο γήπεδο με την πρόθεση να κάνουν το καλύτερο. Αν γίνονται κάποια λάθη, που σίγουρα κάποια γίνονται και είναι ανθρώπινο αυτό, δεν μπορώ να τα θεωρήσω εσκεμμένα. Όλα αυτά βέβαια είναι και στην κρίση των φιλάθλων.

ΘS: Σε μεγάλο μέρος του κόσμου φαίνεται να υπάρχει η αίσθηση πάντως ότι ορισμένα από αυτά τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα…

Γ.Γ: Ορισμένοι μπορούν να προσπαθούν να παρουσιάζουν κάτι τέτοιο, εγώ ωστόσο βλέπω μια σύμπνοια των Ενώσεων και αυτή η σύμπνοια πιστεύω ότι θα δώσει και το στίγμα συνολικά για το ποδόσφαιρο. Ξέρετε, δεν πρέπει να πυροβολούμε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρό μας δεν αξίζει να δέχεται όλη αυτή την πίεση και τις κατηγορίες. Είναι ο βασιλιάς των σπορ, το υπηρετεί πολύς κόσμος μέσα από ακαδημίες, ερασιτεχνικά σωματεία, επαγγελματικές κατηγορίες κλπ. Πρέπει να το διαφυλάξουμε και μέσα από σκληρή δουλειά πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να το ξαναβάλουμε στη θέση που του ανήκει και όχι εδώ που το έχουν φθάσει ορισμένοι με όλα αυτά που δημιουργούν. Δεν ξέρω… Ίσως να είναι συμφέροντα που οδηγούν ορισμένους σε ακραίες συμπεριφορές.. Κάποιοι επιδιώκουν να κάνουν δική τους τη διοίκηση του ποδοσφαίρου, αυτό όμως δεν πρέπει να γίνει γιατί το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλο τον κόσμο. Και όσοι το υπηρετούμε, ακόμα και αν πράγματι γίνονται κάποια λάθη, πρέπει να το προστατεύουμε και όχι να το πυροβολούμε με κάθε ευκαιρία.

ΘS: Διακρίνω μια πικρία απέναντι σε συγκεκριμένες ομάδες και τους παράγοντές τους, που εκδίδουν ανακοινώσεις;

Γ.Γ: Είναι πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ένα προϊόν που το παράγει ένα εργοστάσιο, ακόμα και καλό να μην είναι, οφείλει να το διαφημίζει. Ήμουν για πολλά χρόνια διευθυντής σε εργοστάσιο και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική οι ίδιες οι ΠΑΕ, που είναι μέλη ενός Συνεταιρισμού ή για να το θέσω αλλιώς, κάποιοι άνθρωποι που τους δίνει δουλειά και προβολή το ποδόσφαιρο, βγαίνουν, το δυσφημίζουν και μοιραία υποβαθμίζουν το προϊόν που οι ίδιοι παράγουν.

ΘS: Έχετε σκοπό να παρέμβετε ως πρόεδρος της εποπτεύουσας αρχής του ποδοσφαίρου για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα;

Γ.Γ: Υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί και αυτοί θα εφαρμοστούν. Τίποτα παραπάνω. Ως πρόεδρος της ΕΠΟ, όμως, οφείλω να σας διευκρινίσω ότι συνδιαλέγομαι και απολογούμαι στις Ενώσεις και κρίνομαι μόνο από τις Ενώσεις…

ΘS: Είναι μια απάντηση στον νέο αθλητικό νόμο που προσπάθησε να περάσει ο κ. Ανδριανός αυτό;

Γ.Γ: Σεις είπατε. Εγώ σας αναφέρω το καθεστώς που ισχύει. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρωτίστως  οφείλει να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει αλλάξει και στο οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι. Αυτό είναι αλήθεια ότι δεν το είδαμε έγκαιρα για να αλλάξουμε πιο πριν τα πράγματα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, είναι προφανές ότι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League και της Football League δεν μπορούν να μείνουν τα ίδια. Όλα θα μπουν στην θέση τους.

ΘS: Τι εννοείτε;

Γ.Γ: Με το καλό, να έχουμε υγεία και θα δείτε. Όπως έχω αναφέρει στην δημόσια δήλωσή μου κατά την κατάθεση της υποψηφιότητάς μου, είμαι έτοιμος να προχωρήσω, μετά από κατάθεση προτάσεων και σε συνεργασία με κάθε ενδιαφερόμενο, σε κάθε απαραίτητη διορθωτική κίνηση. Η συνεργασία με όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ακόμα και για την υλοποίηση ρηξικέλευθων προτάσεων, αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα. Και θα επιδιώξω πάση θυσία να κερδίσω.

ΘS: Μου δίνετε αφορμή! Γιατί δεν έγιναν όλα αυτά πιο πριν; Συμμετέχετε από το 1997 σε όλες αυτές τις διοικήσεις…

Γ.Γ: Εγώ αυτό που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να βελτιώσω όσο μπορώ τις σχέσεις της Ομοσπονδίας μέσα από τα αξιώματα που είχα, να εκτιμήσουν τις θέσεις μου φίλοι αλλά και αντίπαλοι στην ΕΠΟ, πάντα με γνώμονα το καλό της Ομοσπονδίας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως αποδεικνύεται, έχει εκτιμηθεί αυτή η προσφορά μου, ώστε να ηγηθώ μια νέας εποχής στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

ΘS: Το αναφέρατε και στην δήλωση της υποψηφιότητάς σας αυτό, αν δεν κάνω λάθος. Αποτελεί έμμεση αιχμή για τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Σαρρή;

Γ.Γ: Ήμουν από τους πρώτους που στήριξα την υποψηφιότητα του Γιώργου Σαρρή γιατί ήταν ένα πρόσωπο που άξιζε τη στήριξη μας. Έμεινε για περίπου δύο χρόνια στη θέση του προέδρου αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά προβλήματα. Τα θετικά σημεία είναι γνωστά, τα οποία θα κρατήσω. Υπήρξαν όμως και αρνητικά, τα οποία έγιναν χωρίς πρόθεση και τα οποία θα προσπαθήσω να διορθώσω, αποφεύγοντας τα ίδια λάθη. Δεν άξιζε στον κ. Σαρρή αυτή η συμπεριφορά που αντιμετώπισε γιατί ήταν διαμάντι χαρακτήρας και είχε τη στήριξη όλων μας, όμως δέχθηκε πολλές πιέσεις και εξαναγκάστηκε να παραιτηθεί.

ΘS: Μιλήσατε για λάθη. Θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένος;

Γ.Γ: Μα κανείς δεν αρνήθηκε ότι έγιναν και λάθη. Άνθρωποι είμαστε όλοι. Ωστόσο σας είπα και πριν την άποψή μου. Νομίζω ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον  που βρισκόμαστε, στο οποίο βρισκόμαστε όχι απλά ως Ομοσπονδία αλλά ως χώρα συνολικά. Νομίζω ότι η Ομοσπονδία και το ποδόσφαιρο συνολικά οφείλει πλέον να λειτουργεί με ιδιωτικά χρηματοοικονομικά κριτήρια, σαν ένα εργοστάσιο που οφείλει να παράγει όσα αντέχει να παράγει. Ξέρετε, ήμουν 40 χρόνια διευθυντικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα, ξέρω πολύ καλά από εργοστάσια και μάλιστα από την εταιρεία όπου εργαζόμουν, με κράτησαν ακόμα και τώρα ως ειδικό σύμβουλο. Αυτό σημαίνει ότι είχα κάνει μια καλή διαχείριση και αυτό θα επιδιώξω και στην Ομοσπονδία.

ΘS:  Και να φανταστώ ότι πρόθεσή σας δεν είναι να υπηρετήσετε ως πρόεδρος μόνο για τον υπόλοιπο ενάμισι χρόνο που προβλέπεται για την τωρινή θητεία σας, αλλά φαντάζομαι ότι θα επιδιώξετε την επανεκλογή σας στις εκλογές του 2016 για μια πλήρη τετραετία…

Γ.Γ: Δεν θα διαφωνήσω. Αν μου δώσει ο Θεός υγεία και εφόσον κρίνουν έτσι οι Ενώσεις και μόνο οι Ενώσεις, προφανώς και θα επανακριθώ από την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας…

ΘS: Μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, έρχονται πολύ σύντομα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, οι εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου επίσης θα είστε υποψήφιος πρόεδρος, για πρώτη φορά μετά το 1997 που αναλάβατε πόστα στην Ομοσπονδία. Γιατί;

Γ.Γ: Είναι μία απόφαση που είχα πάρει εδώ και μήνες. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος και για εκείνη την εκλογική αναμέτρηση και θα έχω τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού που με γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί μπορεί να μην ήμουν για χρόνια στην Ξάνθη λόγω των υποχρεώσεων με την Ομοσπονδία, όμως ήμουν πάντα δίπλα στα ερασιτεχνικά σωματεία της Ξάνθης. Πιστεύω ότι και προσωπικά ως πρόεδρο στην ΕΠΟ είναι σημαντικό να φανεί ότι διαθέτω την στήριξη των σωματείων της Ένωσης από την οποία προέρχομαι, αλλά και ως πρόεδρος στην ΕΠΟ ότι θα είμαι πάρα πολύ χρήσιμος για όλες τις ομάδες του νομού. Από τη Skoda Ξάνθη που αγωνίζεται στη Super League, μέχρι τα ερασιτεχνικά σωματεία που αγωνίζονται στις τοπικές κατηγορίες.

ΘS: Η αλήθεια είναι ότι ενώ στην ΕΠΟ παίζετε χωρίς αντίπαλο, στην ΕΠΣ Ξάνθης υπάρχει και άλλος υποψήφιος πρόεδρος και άρα «αντιπολίτευση», που φαίνεται μάλιστα να στηρίζεται από την Skoda Ξάνθη. Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό;

Γ.Γ: Αυτό μπορεί να το κρίνει ο κάθε φίλαθλος και ο κάθε εκπρόσωπος σωματείου. Εγώ πάντως και την περασμένη Δευτέρα βρέθηκαν στην πίτα της Skoda Ξάνθη και την τίμησα με την παρουσία μου και πάντοτε, διαχρονικά, βοηθούσα τον τόπο μου. Για τις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης έχω να πω κάποια πράγματα, όμως προτιμώ να μιλήσω μετά από αυτές της ΕΠΟ, σχετικά με την αντιμετώπιση πολύ λίγων ανθρώπων οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν το μέγεθος της θέσης και της ευθύνης του προέδρου της ΕΠΟ και την αντιμετωπίζουν με τρόπο εχθρικό. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση τους απέναντι μου. Είναι κάποιοι για τους οποίους έχω δώσει και την ψυχή μου και δυστυχώς με αντιμετωπίζουν με ένα τρόπο εχθρικό, ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν ανθρώπους με τους οποίους ήταν εχθροί πριν λίγες ημέρες και τώρα παρουσιάζονται ως φίλοι…

ΘS: Να κλείσω λίγο με το κεφάλαιο «Εθνική Ομάδα», που ενδιαφέρει όλους τους φιλάθλους. Σέρχιο Μαρκαριάν ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής;

Γ.Γ: Έχουμε αναθέσει στον Γιώργο Καραγκούνη να δει και να εξετάσει τους διαθέσιμους προπονητές και τις προθέσεις τους. Η απόφαση θα παρθεί μετά τις εκλογές της ΕΠΟ από το Δ.Σ και όπως καταλαβαίνετε, είναι μια από τις πρώτες μου προτεραιότητες ως πρόεδρος, για να μην πω η πρώτη. Είναι μία πολύ σημαντική απόφαση που σαφώς ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες φιλάθλους γιατί μετά από μία καταπληκτική πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας όπου φτάσαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και χάσαμε στα πέναλτι την πρόκριση στις οκτώ, βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με προπονητή τον κ. Ρανιέρι ο οποίος δυστυχώς απέτυχε παταγωδώς.

ΘS: Θεωρείτε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2016;

Γ.Γ: Σαφώς. Το λέω και το εννοώ αυτό. Πιστεύω όμως ότι το υλικό της Εθνικής είναι πολύ καλό και με μία καλή επιλογή προπονητή θα μπορέσουμε στη συνέχεια να νικήσουμε στα εναπομείναντα παιχνίδια της προκριματικής φάσης για να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Euro 2016 της Γαλλίας και μάλιστα όχι μονάχα μέσω μπαράζ ως τρίτοι στον όμιλο, αλλά πιστεύω ότι είναι εφικτή και η 2η θέση. Και φυσικά μεγάλος στόχος είναι και η συμμετοχή στη συνέχεια στο Μουντιάλ του 2018 που θα γίνει στη Ρωσία.

ΘS: Τελευταίο ερώτημα. Ξανθιώτης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ξανθιώτης και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας! Πιάσαμε οι Θρακιώτες όλα τα σημαντικά πόστα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι;

Γ.Γ: Ο Βασίλης ο Τοροσίδης άξια είναι αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Μπορεί να μην είμαι ο βιολογικός του πατέρας, αλλά τον αισθάνομαι σαν παιδί μου, σαν πνευματικό μου παιδί. Είχα πολύ στενή σχέση με τον πατέρα του και λίγο πριν φύγει από την ζωή μου είχε ζητήσει να τον προσέχω σαν παιδί μου και το έκανα. Αισθανόμουν ότι είχα ιερή υποχρέωση να τον προσέχω και να τον βοηθήσω με τον τρόπο μου να αναδειχθεί και να φτάσει τόσο ψηλά όσο έφτασε, κάτι που αξίζει και ως παίκτης και ως χαρακτήρας. Εγώ ειλικρινά καμαρώνω για τον Βασίλη, δεν ξέρω αν καμαρώνει αυτός για εμένα…

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr