Μυρωδάτη μακαρονάδα που θα την ετοιμάσετε σε ελάχιστο χρόνο και θα την απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις!
Συστατικά συνταγής
Ψιλοκόβετε ένα μικρό κρεμμύδι και το σωτάρετε σε δύο κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέτετε μπέικον κομμένο σε κυβάκια και μαγειρεύετε σε δυνατή φωτιά μέχρι να γίνει το κρεμμύδι διαφανές. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι και λίγη ψιλοκομμένη καυτερή πιπερίτσα. Κόβετε μερικά φυλλαράκια μαϊντανού και βασιλικού και τα ρίχνετε στη σάλτσα. Έπειτα, ρίχνετε μία κουτάλα ζωμό κρέατος (μπορεί να είναι κύβος διαλυμένος σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό αν δεν θέλετε να φτιάξετε μόνη σας) κι έπειτα το αφήνετε να πάρει βράση. Χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο μεταξύ, βράζετε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό (λίγο λιγότερο από όσο γράφει το πακέτο για να γίνουν al dente) και στραγγίζετε. Ρίξτε τα μέσα στη σάλτσα, ανακατεύοντας για ένα με δύο λεπτά μέχρι να απλωθεί η σάλτσα παντού. Σερβίρονται ζεστά, πασπαλισμένα με τριμμένο πεκορίνο και λίγο μαϊντανό ωμό!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;