Ένα πανέμορφο πάντρεμα της Ινδικής κουζίνας με την μεσογειακή και ειδικά την Ελληνική
όπου τα συνοδευτικά στο κοτόπουλό μας είναι οικεία και αγαπημένα σ’ όλους μας.
Συστατικά συνταγής
Για τη Μαρινάδα
Για συνοδεία
Οδηγίες συνταγής
Τρίψτε καλά το κοτόπουλο με 1 κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι.
Αναμίξτε σ’ ένα μπολ όλα τα υλικά της μαρινάδας, βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου, πασαλείψτε τα πολύ καλά, σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο από 6 έως 24 ώρες.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ο C. Λαδώστε καλά ένα ταψάκι και αφού ανακατέψτε καλά το κοτόπουλο με τη μαρινάδα του βάλτε το στα ταψί με την πέτσα προς τα πάνω.
Όσο ψήνεται το κοτόπουλο εσείς ανακατέψτε το γιαούρτι με το αλάτι και το κύμινο.Μόλις ροδοκοκκινίσει το κοτόπουλο, το σερβίρουμε αμέσως με τη συνοδεία του λεμονιού του αγγουριού και του κρεμμυδιού, ενώ μοιράζουμε το γιαούρτι σε ατομικά μπολάκια.
Διάρκεια : 6-24 ώρες μαρινάρισμα, 50 λεπτά προετοιμασία και μαγείρεμα
www.lovecooking.gr
www.mpatzakidis.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;