Η σάλτσα βερίκοκο είναι πολύ μοναδική και στολίζει ιδανικά τα ξερά φασόλια σε μία εκπληκτική μεξικάνικη συνταγή. Δοκιμάστε τη!
Συστατικά συνταγής
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα φασόλια, τις ελιές, το καλαμπόκι, την πιπεριά, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κόλιανδρο. Βάζουμε στο μπλέντερ το λάιμ, τις jalapeno, το κύμινο, το αλάτι και χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα βερίκοκα και χτυπάμε για 1-2 δευτερόλεπτα. Περιχύνουμε τη σαλάτα και καλύπτουμε το μπολ με μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να αναμειχθούν τα αρώματα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με τα τσιπς tortilla.
Διάρκεια: Προετοιμασία 10 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;