Ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικά ντιπ, βασισμένο στη σάλτσα σόγιας για το γιαπωνέζικο Σασίμι μας.
Συστατικά συνταγής
*Αν δεν βρούμε νιφάδες αποξηραμένου ψαριού σε κάποιο κατάστημα με ethnic τρόφιμα, Θα στραγγίξουμε μια μικρή κονσέρβα τόνο σε νερό και θα «κάψουμε» για 5 λεπτά το ψάρι σε αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να φύγει όλη του η υγρασία.
Οδηγίες συνταγής
Σ’ ένα μικρό κατσαρολάκι αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Σβήνουμε και μόλις έρθουν σε θερμο κρασία δωματίου τα σερβίρουμε σε πολύ μικρά ατομικά μπολάκια μαζί με το Σασίμι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;