Χαμψοπίλαφο με γαυράκι

2 Φεβρουαρίου 201311:00

Παραδοσιακός πολίτικος μεζές, το χαμψοπίλαφο γίνεται γρήγορα και εύκολα με γαύρο!

Συστατικά

4 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι για πιλάφι σπιρωτό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι σταφίδες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ κουταλάκι κανέλα
αλάτι, πιπέρι
3 κονσέρβες γαύρο

Tρόπος παρασκευής συνταγής

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε καλά το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τις σταφίδες, την κανέλα και το βρασμένο ρύζι.
Ανακατεύουμε καλά και αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσουν τα αρώματα.
Βάζουμε το πιλάφι μα σε φορμάκια, το ξεφορμάρουμε στα πιάτα και από πάνω τοποθετούμε το γαβράκι μας.

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr