Ξυλάκι παγωτό καρπούζι

13 Ιουλίου 201318:00

Κι ένα ωραιότατο και υγιεινότατο παγωτό χωρίς ζάχαρη για μικρούς και μεγάλους! Καρπουζένιο, οικονομικό και το κυριότερο… σπιτικό!

Συστατικά

1 φλ. κομμένο καρπούζι σε κύβους
1 φλ. χυμό πορτοκαλιού
1 φλ. νερό
Θήκες για παγωτό ξυλάκι

Τρόπος παρασκευής συνταγής
Χτυπάμε το καρπούζι στο μπλέντερ.
Ανακατεύουμε με τον χυμό του πορτοκαλιού και το νερό.
Χύνουμε στις θήκες για παγωτό ξυλάκι.
Βάζουμε στην κατάψυξη.
Απολαμβάνουμε!

Πηγή : www.lovecooking.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr