Πουτίγκα Yorkshire
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το αλάτι, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μείγμα. βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Μοιράζουμε το λάδι σε φορμάκια για μάφιν και βάζουμε στο φούρνο για 2-3 λεπτά. Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε για 20-30 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
Διάρκεια: Προετοιμασία 2-3 ώρες,μαγείρεμα 20-30 λεπτά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;