Πουτίγκα Yorkshire

12 Μαρτίου 201022:00

poytigagiasintaghΠουτίγκα Yorkshire

Συστατικά συνταγής

  • · 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • · 4 αυγά
  • · 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • · 4 κουταλιές της σούπας λάδι
  • · ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Οδηγίες συνταγής

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το αλάτι, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να φτιάξουμε ένα ομοιογενές μείγμα. βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Μοιράζουμε το λάδι σε φορμάκια για μάφιν και βάζουμε στο φούρνο για 2-3 λεπτά. Μοιράζουμε το μείγμα στα φορμάκια και ψήνουμε για 20-30 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Διάρκεια: Προετοιμασία 2-3 ώρες,μαγείρεμα 20-30 λεπτά

http://www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr