Ζυμαρικά με μπρόκολο και σολωμό

10 Απριλίου 201416:00

Ζυμαρικά με τρομερή θρεπτική αξία, τόσο από τον σολομό όσο και από το μπρόκολο!Συστατικά
250 γρ σπαγγέτι βρασμένα
1 μπρόκολο σε κομμάτια
1 φιλέτο φρέσκου σολωμού ψητού σε κομμάτια
3 αυγά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 κ.τ.σ. σόγια sauce
4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.τ.σ. κόλιανδρο
αλάτι
πιπέρι

Tρόπος παρασκευής συνταγής
Χτυπάμε τα αυγά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Βάζουμε τα αυγά σε ένα πιάτο.
Όταν ετοιμαστούν προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και το μπρόκολο, αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε για 10′.
Προσθέτουμε τον ψητό σολωμό και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα μακαρόνια τα αυγά, την σόγια sauce, το αλάτι και το πιπέρι.
Το αφήνουμε 2′ να δέσει και σερβίρουμε.

Διάρκεια: 20′

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr