Ψαρονέφρι με κόκκινη σάλτσα κρασιού
Υλικά για 4 μερίδες
3 κουταλιές της σούπας μαύρο πιπέρι
4 Ψαρονέφρια περίπου 1 εκ πάχους
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 κουταλιές της σούπας Βούτυρο
2 Μέτρια κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι μανιτάρια, σε λεπτές φέτες
1 / 2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 / 4 κουταλάκι θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας Beurrie manie
Προετοιμασία
1. Ρίξτε το μαύρο πιπέρι σε ένα ρηχό πιάτο. Τρίψτε το σκόρδο και το αλάτι στα Ψαρονέφρια , και περαστέ τα από κάθε πλευρά με το πιπέρι.
2. Λιώστε το μισό βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι . Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίστε τα μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε τα μανιτάρια και τσιγαρίστε για 3 λεπτά ακόμη .Βγάλτε τα λαχανικά στην άκρη σε ένα πιάτο, και συνεχίστε να μαγειρεύετε τα Ψαρονέφρια.
3. Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο στο τηγάνι. και τσιγαρίστε τις μπριζόλες για 3 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια φωτιά. Μειώστε τη θερμοκρασία στο μισό τσιγαρίστε για άλλα 3 λεπτά σε κάθε πλευρά. Αυτό θα σας δώσει Ψαρονέφρια με ροζ εσωτερικό . Για καλοψημένα Ψαρονέφρια διπλασιάστε τον χρόνο μαγειρέματος. Μεταφέρετε τα Ψαρονέφρια σε μια ζεστή πιατέλα και διατηρήστε τα ζεστά.
4. Βάλτε τα λαχανικά πάλι στο τηγάνι και περιχύστε τα με το κρασί. Ρίξτε το θυμάρι και βράστε για 2 λεπτά. Προσθέστε το beurre manie, λίγο κάθε φορά, και βράστε για ακόμη 2 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς, ή μέχρις ότου η σάλτσα είναι συμπυκνωμένη.
5.Περιχύστε τα Ψαρονέφρια με την σάλτσα και σερβίρετε τα αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;