Μοσχάρι με κριθαράκι
·
· 1/2 πακέτο κριθαράκι
· 3 φρέσκιες ντομάτες
· 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
· 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
· 5 φλυτζάνια νερό
· αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες ή σε τίς δουλεύουμε σε επεξεργαστη τροφίμων (αφου τις ξεφλουδίσουμε)
Βάζουμε το κρέας μας σ΄ένα ταψί και π ροσθέτουμε το βούτυρο και την μισή τριμμένη ντομάτα
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως να ροδίσει λίγο.
Προσθέτουμε το νερό και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις βράσουν ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε που και που να μην κολλήσει μέχρι να ψηθεί και να πάρει λίγο χρύσο χρώμα.
Σερβίρεται ζεστό με κεφαλοτύρι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;