Ντολμάδες
Υλικά
Αμπελόφυλλα
800 γρ. κιμά
1 ποτήρι ρύζι
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ζεματάμε τα φύλλα σε βραστό νερό μέχρι είναι μαλακά.
Γεμίζουμε το κάθε φύλλο με λίγο από το μείγμα μας .
Τυλίγουμε του ντολμάδες μας.
Τοποθετούμε τους ντολμάδες στον πάτο μιας κατσαρόλας και τα σκεπάζουμε με νερό .
Από πάνω βάλτε ένα πιάτο για να μην ανοίξουν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;