Μια εύκολη αλλά εντυπωσιακή ψαρόσουπα από την όμορφη Ισπανική πόλη.
Συστατικά συνταγής
Οδηγίες συνταγής
Σε μια βαθιά κατσαρόλα μαγειρεύουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σέλερι και το σκόρδο. Μετά από 8 λεπτά ρίχνουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
Προσθέτουμε το κρασί, και μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε τη ντομάτα, νερό και 1 κουταλάκι αλάτι. Μόλις πάρουν βράση βάζουμε στην κατσαρόλα το ψάρι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε αμέσως.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;