an_.dimitriou_aytoktonia

Οικονομικοί οι λόγοι της αυτοκτονίας στην Ξάνθη.

7 Ιουνίου 201008:18

an_.dimitriou_aytoktoniaΈνα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου στην Ξάνθη τα ξημερώματα της Κυριακής. σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας του XanthiPress.gr

 Ο 50χρονος Θ.Γ., αγρότης που κατάγεται από τη Γενησέα, λίγο πριν τις 5 το πρωί πήδηξε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου προς τον ακάλυπτο της οικοδομής που βρίσκεται στην Οδό Ανδρέου Δημητρίου.  Σύμφωνα με τους περίοικους που συνταράχθηκαν από την είδηση της αυτοκτονίας ο 50χρονος οικογενειάρχης, πατέρας 3 παιδιών, αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστεψε κανείς ότι μπορεί να φτάσει στην αυτοχειρία.

 Δεν ήταν από τους ανθρώπους που μπορεί κάποιος με ευκολία να τους αποδώσει ψυχολογικά προβλήματα αλλά τον τελευταίο μήνα είναι αλήθεια ότι είχε απομονωθεί από τον κοινωνικό του περίγυρο λόγω της πίεσης που προκαλούσαν οι οικονομικές δυσχέρειες.

Από την τραγική υπόθεση προκύπτουν βαθύτερες σκέψεις για τις συνέπειες που μπορούν να έχουν τα επακόλουθα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και τον κοινωνικό και ανθρώπινο αντίκτυπο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr