Κρέμα Λεμονιού
Υλικά συνταγής
Αυτή η συνταγή είναι πολύ εύκολη και πεντανόστιμη!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε την ζάχαρη και το κορνφλάουρ και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε το μίγμα προσθέτοντας το νερό.
Βάζουμε το κατσαρολάκι πάνω στην φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρει βράση. Ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού και το ξύσμα ανακατεύουμε καλά την κρέμα λεμονιού και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Τοποθετούμε την κρέμα λεμονιού σε μπολάκια και σερβίρουμε.
Η κρέμα λεμονιού είναι έτοιμη!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;