Τα περίφημα και πασίγνωστα τάκος. Τραγανά, μπορούν να συνοδεύσουν τόσο το τσίλι όσο και τις σαλάτες. Γεμίστε τα και δεν θα μετανιώσετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι. Προσθέτουμε σιγά- σιγά το νερό, τα μυρωδικά και την πάπρικα. Ανακατεύουμε και δουλεύουμε τη ζύμη για 3 λεπτά. Ανοίγουμε σε λεπτά φύλλα. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι αντικολλητικό και ψήνουμε τα φύλλα και από τις δυο πλευρές. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Οι πίτες θα είναι μαλακές.
Τσαλακώνουμε φύλλα από αλουμινόχαρτο και σχηματίζουμε μπάλες τόσες όσες οι πίτες που φτιάξαμε και σε μέγεθος μιας μεγάλης γροθιάς. Με ένα πινέλα αλείφουμε τις πίτες με το καλαμποκέλαιο. Βάζουμε τις μπάλες σε ένα αντικολλητικό ταψί και απλώνουμε σε κάθε μία από μία πίτα. Με το χέρι μας πατάμε τις πίτες πάνω στις μπάλες για να πάρουν το σχήμα τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 8-10 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα σκούρο χρυσό χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν πριν αφαιρέσουμε το αλουμινόχαρτο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;