Λαχανόρυζο με καρότα
Υλικά:
Εκτέλεση:
Βράζουμε άφθονο αλατισμένο νερό και ζεματίζουμε το κομμένο λάχανο για 3 λεπτά.
Το σουρώνουμε πολύ καλά.
Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα, τα καρότα και το λάχανα.
Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε τα λαχανικά για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε το ρύζι, το μπαχάρι και την πάπρικα (αν βάλουμε).
Προσθέτουμε βραστό νερό να υπερκαλύψει το περιεχόμενο της κατσαρόλας κατά 2 δάκτυλα.
Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. και στη συνέχεια προσθέτουμε το τριμμένο μύλο και τη μουστάρδα.
Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τραβάμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: http://greekcook.gr/
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;