Μοναδικής νοστιμιάς μπακαλιάρος από την όμορφη Καταλωνία. Η Μεσογειακή κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο, απολαύστε την.
Συστατικά συνταγής
Ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο για 24 ώρες και του αλλάζουμε κάνα 2 φορές το νερό.
Στεγνώνουμε το ψάρι και το αφήνουμε στην άκρη. Ζεσταίνουμε ¼ του λαδιού σε αντικολλητικό τηγάνι, αλευρώνουμε το κομμένο σε μερίδες ψάρι και το τηγανίζουμε ελαφρά.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε σε ένα πιάτο.
Βάζουμε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο για 4 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το δαφνόφυλλο και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά. Βυθίζουμε στη σάλτσα τα κομμάτια του ψαριού και τις κομμένες σε λωρίδες πιπεριές. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;