Bonito Donostiarra (Tόνος ψητός σε στυλ San Sebastian)

7 Μαρτίου 201416:00

Η απόδειξη ότι η ισπανική κουζίνα συμβαδίζει με την ελληνική!Συστατικά

2 φιλέτα τόνου (περίπου 250γρ. το καθένα)
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε δαχτυλίδια
λίγες σταγόνες Tabasco
2 κρεμμύδια κομμένα σε δαχτυλίδια
3 σκελίδες σκόρδο
5 ντομάτες ώριμες
ζάχαρη
αλάτι

Tρόπος παρασκευής συνταγής

Κόβουμε της ντομάτες στα 4 και τις βράζουμε για 5 λεπτά.
Σοτάρουμε τα υλικά με την ακόλουθη σειρά.
Πρώτα το κρεμμύδι, ύστερα από 5 λεπτά το σκόρδο και ύστερα τις κομμένες ντομάτες.
Προσθέτουμε τις σταγόνες τσίλι, το αλάτι και την ζάχαρη και μαγειρεύουμε για μια ώρα.
Βάζουμε το ψάρι σε ένα ταψί και καλύπτουμε με την καυτή σάλτσα.
Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Διάρκεια: 20 λεπτά προετοιμασία & 1 ώρα ψήσιμο

Πηγή : lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr