Άρωμα δύσης… για τους λάτρεις του κρέατος!
Συστατικά
1 κιλό στηθοπλευρές χοιρινές
Για το γλάσσο
1/4 κούπας κέτσαπ
2 κυβάκια μαύρη ζάχαρη
2 κ.τ.σ. τσίλι
2 κ.τ.σ. μηλόξιδο
1 κ.τ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμέ
Περιγραφή Συνταγής
1.Αφαιρούμε το περιττό λίπος από τις στηθοπλευρές!
2.Ύστερα πολτοποιούμε τα υλικά για το γλάσσο στο μπλέντερ.
3.Βουτάμε τις στηθοπλευρές στο γλάσσο και τις ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένη πλάκα ψησίματος ή στο γκριλ.
4.Τις αλείφουμε κατά διαστήματα με το υπόλοιπο γλάσσο και τις γυρνάμε και από τις δυο πλευρές, προκειμένου να είναι ομοιόμορφα ψημένες.
5.Σερβίρονται ζεστές!
Διάρκεια: 35 λεπτά
Πηγή : lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;