glazed-spareribs_copy

Glazed Spareribs

14 Ιουνίου 201210:00

glazed-spareribs_copyΆρωμα δύσης… για τους λάτρεις του κρέατος!


Συστατικά

1 κιλό στηθοπλευρές χοιρινές

Για το γλάσσο

1/4 κούπας κέτσαπ

2 κυβάκια μαύρη ζάχαρη

2 κ.τ.σ. τσίλι

2 κ.τ.σ. μηλόξιδο

1 κ.τ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ

αλάτι

πιπέρι φρεσκοτριμμέ

Περιγραφή Συνταγής

1.Αφαιρούμε το περιττό λίπος από τις στηθοπλευρές!

2.Ύστερα πολτοποιούμε τα υλικά για το γλάσσο στο μπλέντερ.

3.Βουτάμε τις στηθοπλευρές στο γλάσσο και τις ψήνουμε σε μέτρια προθερμασμένη πλάκα ψησίματος ή στο γκριλ.

4.Τις αλείφουμε κατά διαστήματα με το υπόλοιπο γλάσσο και τις γυρνάμε και από τις δυο πλευρές, προκειμένου να είναι ομοιόμορφα ψημένες.

5.Σερβίρονται ζεστές!

Διάρκεια: 35 λεπτά

Πηγή : lovecooking.gr

www.mpatzakidis.gr

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr