Η μπρουσκέτα της καπονάτας

10 Αυγούστου 201518:00

Μια συνταγή που την τρως σαν κανονικό φαγητό ή σαν πρώτο πιάτο. Την επομένη γίνεται ακόμη πιο νόστιμη, μιας και τα καλοκαιρινά αρώματά της βρίσκουν το χρόνο να παντρευτούν. Σερβίρεται πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr