Σε όλη την πόλη μας έχουν δημιουργηθεί καταστήματα που τον καλό καφέ τον κάνουν κουλτούρα. Η ποιότητα του καφέ της κάθε εταιρείας, η εκπαίδευση που παρέχεται στους ιδιοκτήτες των καφέ και τους υπαλλήλους, δημιουργούν μια τάση αλλά κυρίως δημιουργούν πλέον απαιτητικούς πελάτες όσο αφορά την γεύση.
Εμείς όπως κάθε πρωί, πριν το γραφείο σταματήσαμε να πάρουμε το καφέ μας , την γεύση, την εξυπηρέτηση και τα πρόσωπα που έχουμε συνηθίσει. Μαζί με το καφέ πήραμε και μια μπαγκέτα η οποία μας “χτύπησε” στο μάτι, και τελικά ναι, την καλύτερη μπαγκέτα που λιώνει στο στόμα την φάγαμε μαζί με το καφέ μας, στην Μιχαήλ Βόγδου, στο The Espressonist
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;