Κυριακή σήμερα και μπορούμε να κάνουμε τα μπιφτέκια μας λίγο διαφορετικά
Υλικά
500 γρ. άπαχος μοσχαρίσιος κιμάς
2 κρεμμύδια ξερά
1 ματσάκι μαïντανό
15 κλωναράκια σχοινόπρασο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, το μαïντανό, το σχοινόπρασο και τα βάζουμε σε ένα σκεύος μαζί με τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε πολυ καλά το μείγμα μας και το αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο για να δέσουν οι γεύσεις. Πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο ηλεκτρικό grill ή στο μπάρμπεκιου μέχρι να ψηθούν και να κοκκινίσουν. Τα σερβίρουμε ζεστά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;