Μια αρκετά πικάντικη Μεξικάνικη λιχουδιά που αρέσει και μπορεί να πάρει ιδιαίτερη τροπή αν το σβήσετε με Mexican Hot & Sweet jalapeno Sauce.
Συστατικά
2 φιλέτα μοσχάρι κομμένα σε λωρίδες
Mexican Hot & Sweet jalapeno Sauce
6 Toρτίγιας
Λάδι
1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
Tρόπος παρασκευής συνταγής
Σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές σε λίγο λάδι μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε μοσχάρι κομμένο σε λωρίδες και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά.
Σβήνουμε με την Mexican Hot & Sweet jalapeno Sauce, ανακατεύοντας.
Απλώνουμε σε τορτίγιας και τυλίγουμε την τορτίγιας ή σαν φάκελο ή σαν χαλί.
Απολαμβάνουμε μια αρκετά πικάντικη Μεξικάνικη λιχουδιά!
Πηγή : lovecooking.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;