Σήμερα επισκεπτόμαστε την Κίνα και απολαμβάνουμε ένα γευστικό πιάτο ζυμαρικών με λαχανικά.
Αφαιρούμε τα ξυλώδη μέρη από τα μανιτάρια shiitake. Τεμαχίζουμε όλα τα μανιτάρια. Ρίχνουμε βραστό νερό πάνω στα noodles και τα αφήνουμε να σταθούν για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Στραγγίζουμε καλά και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Κατά τη διάρκεια που μαγειρεύουμε τα noodles, ζεσταίνουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό σκεύος σε μέτρια προς ψηλή θερμο κρασία το λάδι μέχρι να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τις κόκκινες πιπεριές. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 3 έως 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το τζίντζερ. Ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 2 έως 3 λεπτά ή μέχρι τα μανιτάρια να μαλακώσουν.
Ανακατεύουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και προσθέτουμε στα λαχανικά. Αφήνουμε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η σάλτσα. Προσθέτουμε το σπανάκι ή τις φύτρες και βράζουμε για 30 δευτερόλεπτα ή μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε τα noodles και τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;