Onion Rings
Υλικά
*
* 2 αβγά χτυπημένα
* 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
* αλάτι
* ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Τις αλατίζουμε και περνάμε μια μια ροδελίτσα από τα χτυπημένα αβγά, το αλεύρι και τη φρυγανιά. Σε ένα τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγες-λίγες τις ροδέλες. Τις τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν από το περιτό λάδι. Σερβίρονται με ψητό φιλέτο ή σαν ορεκτικό με σος ροκφόρ.
www.sintagespareas.gr
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;