Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Σεμινάριο Μαγειρικής για παιδιά 6-13 ετών την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, στις 17.00 σε συνεργασία με την βραβευμένη με το BEST IN THE WORLD AWARD COOKBOOK GOURMAND CHEF, Στέλλα Σπανού.
Μαθήματα μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους… Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα ζυμώσουν με τα μικρά τους τα χεράκια , θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν μέσα από αγνά υλικά πως θα δημιουργήσουν φαγάκια νόστιμα και υγιεινά …… Πιτούλες, παιχνίδια με Σοκολάτα και Σαλατούλες για να κάνουν κτήμα τους την κουζίνα του τόπου μας αλλά και την θρεπτική αξία των δημιουργιών τους.
Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος – συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
Επιμελείται μενού και μπουφέδες για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLA’S HOME CATERING(www.stellaspanou.gr), διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».
Υπό έκδοση βρίσκονται τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του Φώτη Ραξιώνη/Express Market, των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη» και του Οίνου «Σγουρίδη».
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 2541026635 –29282 καθημερινά 10:00-15:00 και 18:00-21:00.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;