Pizza Napoletana
Υλικά
Για το ζυμάρι
Για τη σάλτσα
Εκτέλεση
Αφού αναμείξουμε τα υλικά της ζύμης, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε νερό μέχρι το ζυμάρι να γίνει εύπλαστο, ζυμώνουμε για 10 λεπτά καλά και το αφήνουμε σε μία λεκάνη μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, τη ντομάτα, λίγο αλάτι, το βασιλικό και ανακατεύουμε.
Όταν το ζυμάρι μας είναι έτοιμο, τα ξαναπλάθουμε και στη συνέχεια σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη της pizza, (
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο πάνω σε ελαφρά λαδωμένο ταψί .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;