Σαλάτα με παντζάρια, φασολάκια και κατσικίσιο τυρί

27 Αυγούστου 201313:03

Μια χορταστική σαλάτα που είναι και πρώτης τάξης μεσημεριανό.

 

Υλικά για 2 άτομα:

2 παντζάρια βρασμένα (θα τα βρείτε έτοιμα στην αγορά), καλά στραγγισμένα, κομμένα σε φέτες
200γρ. φασολάκια ελαφρά βρασμένα και στραγγισμένα
100γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
1 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
ξύσμα από ½ πορτοκάλι
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
λίγο αλατοπίπερο

 

Εκτέλεση:

Φτιάχνετε το dressing αναμιγνύοντας το ελαιόλαδο, το ξίδι, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, το κρεμμυδάκι, τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο.
Περιχύνετε τα φασολάκια με τα 3/4 του dressing και ανακατεύετε.
Μοιράζετε σε δύο πιάτα τα φασολάκια, τα παντζάρια και το τυρί, ραντίζετε τη σαλάτα με το υπόλοιπο dressing και σερβίρετε.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr