Ιδανικό για κρύες νυχτιές δίπλα στο τζάκι. http://www.mpatzakidis.gr/
Υλικά
Εκτέλεση
Αφαιρούμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και τα κόβουμε στα 3. Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Αλευρώνουμε το κρέας και το λουκάνικο σε αλεύρι, το οποίο έχουμε καρυκεύσει με αλάτι και πιπέρι. Καθαρίσουμε και κόβουμε σε φέτες το μήλο, το κρεμμύδι, τις πατάτες και τις ντομάτες. Βάζουμε ένα στρώμα από φέτες πατάτας στο κάτω μέρος μιας πήλινης κατσαρόλας. Καλύπτουμε με το κρέας και τα λουκάνικα και στη συνέχεια με το μείγμα λαχανικών και μήλου. Επαναλαμβάνουμε τα στρώματα και τελειώνουμε με πατάτες. Συμπληρώστε τα τρία τέταρτα του συνόλου με το ζωμό ή το νερό, ή με σάλτσα αραιωμένη με νερό. Καλύπτουμε το σκεύος με καπάκι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 ώρες. Σερβίρουμε από την κατσαρόλα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, για την συλλογή στατιστικών στοιχείων και την διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας σας.
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Tι είναι τα Cookies;