Βραζιλιάνικη κρεατοσαλάτα

9 Σεπτεμβρίου 201320:00

Βραζιλιάνικη κρεατοσαλάτα

Υλικά
400 γρ. βρασμένο μοσχάρι
1 κρεμμύδι
8 κουταλιές λάδι
½ λεμόνι
1 νυχάκι σκόρδο
1 κουταλιά τσίλι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε το μοσχάρι σε λεπτές φέτες, καθώς και το κρεμμύδι.
Ετοιμάζετε ένα μίγμα από το λάδι, το λεμόνι, το σκόρδο λιωμένο, το τσίλι, αλάτι, πιπέρι και το ρίχνετε στο κρέας.
Ανακατεύετε καλά και βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ενώ κάθε τόσο την ανακατεύετε για να ενωθούν οι γεύσεις.

(από το: 1990 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ με 215 διεθνείς συνταγές και 365 δίστιχα ή τετράστιχα ελληνικών τραγουδιών, επιμέλεια Λένα Σαββίδη, Ερμής, 1988)

Πηγή : homefood.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr